Lenovo ile müzik ve eğlence hız kesmeden devam ediyor. Babylon’un kurumsal ve teknoloji sponsorluğunu üstlenen Lenovo, müziğin en iyi isimlerini sevenleriyle buluşturmaya Nil Karaibrahimgil konseriyle devam etti. 

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, müzikseverlere baharın neşesini, müzik dünyasının en enerjik isimlerinden biri olan Nil Karaibrahimgil konseriyle yaşattı. 

Teknoloji devi Lenovo’nun desteğiyle İstanbul’un müzik ve eğlence hayatına yön veren Babylon’da gerçekleşen ve büyük ilgi gören konserle Lenovo, genç, dinamik ve enerji dolu yapısının bir kez daha altını çizdi. 

 Eğlenceli sahne şovlarıyla coşturdu Daha önce Babylon’da Jay Jay Johanson, Stavroz gibi önemli isimleri müzik ve teknoloji severlerle bir araya getiren Lenovo, 10 Mayıs’ta da eğlenceli sahne performansı ve renkli yorumuyla Nil Karaibrahimgil’in enerjisinimüzikseverler ile buluşturdu. 

Nil’in şarkıları konser boyunca hep bir ağızdan söylenirken, ünlü şarkıcının sahne şovları ve konser alanını dolduran dinleyicileriyle olan renkli iletişimi herkese eğlenceli anlar yaşattı.

-

 
Top