Mobil ve masaüstü platformlar arası geçişliliğin giderek önem kazandığı bu günlerde bunu rahatlıkla sağlayan araçlar da büyük önem kazanıyor. 

Android kullanıcıları için, PC'lerinden telefonlarındaki dosyalara ve uygulamalara erişim sağlayabilmeleri için birçok harika yol mevcut. 

DeskDock adlı bu araç bu işlemi bir adım daha ileriye taşıyarak Android cihazınızı doğrudan bilgisayarınıza bağlamayı başarıyor. DeskDock'ı kullanmaya başlamak için yapmanız gereken Android cihazınızda DeskDock uygulamasını yüklemek. 

Aynı işlemi elbette herhangi bir masaüstü ya da dizüstü bilgisayarın sunucu uygulaması için de gerçekleştirmelisiniz. Araç çalışmaya başladığında mouse aracılığıyla bir cihazdan diğerine kesintisiz biçimde hareket edebiliyorsunuz ve telefonunuz böylece sanki bilgisayarınız için ikinci bir ekran işlevi görüyor. 

DeskDock'un PRO sürümü de kullanıcıların bilgisayarlarının klavyelerini telefonlarında kullanmalarını, cihazlar arasında URL'leri ya da APK'leri sürükleyip bırakmalarını ve hatta telefonunuzun ses ya da parlaklık düzeyini değiştirmek için bazı kısayollar bile sağlıyor. Bu işlevsel aracın ücretsiz sürümünü bu adresten, PRO sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.chip

-

 
Top