Klasikleşmiş Knife Game benzeri bir şekilde Siis Games tarafından tasarlanan FingAAH, reflekse ve dikkatli dayalı bir Türk oyunu olarak 1 Ekim 2015 itibari ile piyasadaki yerini aldı. 


Android ve iOS işletim sistemi için piyasadaki yerini alan oyunda, bir tarafımızı kesmeden, bıçağı parmaklarımız arasında hızlıca dolaştırarak, bardaki insanlara gösteri yapmak isteyen bir sarhoşu kontrol ediyoruz. 

Biraz tehlikeli, hırslı ve özellikle reflekslerimizi iyi bir biçimde kontrol ederek oyunda maalesef tam anlamıyla mutlu son yok ancak o masada karizmatik bir şekilde ayrılmak var. 

Grafikleri ve görsel tasarımları oldukça mükemmel bir şekilde tasarlanan oyunda, bar klişeleri, hard rock sosları, müzikleri vs yani kısaca bir bar için gerekli olan her şey bu masada yer almış durumda. 

Boş zamanlarınızda, boş anınızda, metrobüste, metroda ya da farklı bir yerlerde zaman öldürmeniz için ideal bir yapım. Ayrıca oyundaki başarılarınız Wow menüsünde sergilenecek ve böylelikle dünya çapındaki başarınızı görebileceksiniz. Son zamanların en iyi Türk oyunlarından biri diyebileceğimiz FingAAH'ın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.shiftdelete

-

 
Top