Subaru ve National Geographic iş birliğiyle sokak köpeklerinin yaşam koşullarını iyileştirme hedefiyle kurulan Pati Birliği’nin köpeklerin beslenme, bakım ve sevgi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için hazırladığı mobil uygulaması App Store’da yerini aldı. 

İstanbul’daki sokak köpeklerinin yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Subaru ve National Geographic iş birliğiyle kurulan sosyal sorumluluk oluşumu Pati Birliği’nin mobil uygulaması Android’den sonra iOS platformunda da yerini aldı. 

Dört Ayaklı Sevgi App’i Pati Birliği ile İstanbullu hayvanseverler, köpeklere takılan çipli tasmalar sayesinde mobil uygulama üzerinden köpeklerin yerlerini görebiliyor ve köpeklerin beslenme, bakım ve sevgi ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor. 

Ayrıca sokak köpeklerinin acil durumları için projenin destekçisi Subaru tarafından tahsis edilen, hayvan/köpek taşımaya uygun şekilde donatılmış Subaru XV araçlarıyla hazır bekleyen Pati Birliği Ulaşım ekipleri, uygulama üzerinden haberleşerek acil durumdaki köpeklere yardım edebiliyor. 

Uygulama tüm platformlardan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Öncelikli olarak İstanbul Beşiktaş’ta başlayan Pati Birliği projesi, çok yakında İstanbul’un pek çok bölgesinde hayata geçirilecek. 
Uygulama linki App Store buradan   google playstore da buradan indirebilirsiniz

-

 
Top