2 yıllık geliştirme sürecinin ardından Android için Smart Launcher 5 uygulaması Google Play Store platformundaki yerini aldı. 

İşte Smart Launcher 5 ile sunulan yenilikler. Microsoft Launcher ile daha fazla özelleştirme! Smart Launcher 5 özellikleri neler? 

En iyi Android launcher uygulamaları arasında yer alan Smart Launcher 3 halefi Smart Launcher 5 önemli farklılıklara sahip. Karakteristik dokusu değişen ve gezinme arayüzü yenilenen uygulama artık çok daha kullanışlı. 

Smart Launcher 5 Akrilik Tasarım Sistemi adı verilen yeni tasarım dilinin kullanıldığı uygulama, tüm detayların birbiriyle uyumlu hale getirilmesine önem veriyor. Ambiyant Tema ve Adaptif Simgeler ise bu yeni tasarıma eşlik ediyor. Ambiyat Tema, kullanıcının seçmiş olduğu duvar kağıdına göre arayüz renklerini değiştirebiliyor. 

Hatta önceki Android sürümlerini kullananlar için Android 8.0 Oreo Adaptif İkonları da sağlanıyor. Başlatıcı altına yerleştirilen bütünleşik arama çubuğu; uygulama veya kişi bulma ile hesaplamalar yapma yeteneklerine sahip. Ek olarak, normal ızgaraya sabitlemeden araç kutularını yeniden boyutlandırma da sunulanlar arasında. 

Smart Launcher 5 Uygulama içi satın almalar bu sürümde de mevcut. Neyse ki bir önceki sürümde satın aldıklarını yeni sürümde de kullanabiliyorsunuz.shiftdelete

-

 
Top