Google, yeni Android işletim sistemine, dünyanın en sevilen bisküvisi OREO’nun adını verdi. Teknoloji şirketi Google ve OREO, yeni işletim sistemi için iş birliği yaptı. 


Google’ın yeni Android işletim sistemi, dünyanın en sevilen bisküvisi OREO ismiyle adlandırıldı. Android OREO, popüler kültür ikonu OREO’nun eğlencesiyle Android’in zekasını birleştirerek dünyaya neşe saçıyor. 

Google bu lansmanı, ABD'de 1918'den bu yana gerçekleşen ilk tam güneş tutulmasının yaşandığı gün yaptı. OREO Küresel Marka Direktörü Justin Parnell, “Bu iş birliğiyle OREO markası ve Android sadece güçlerini birleştirmiyor. 

OREO markasının eğlenceli bir şekilde insanları bir araya getirme misyonu ve Android’in açıklığı harika bir şekilde eşleşiyor. Android OREO süper kahramanıyla tüm dünyadaki takipçilerimize yenilikçi yöntemleri eğlenceli bir şekilde sunmaya devam ediyor” dedi. 

Google geçmişte de Android işletim sistemlerinde tatlı atıştırmalıklardan Eclair, Ice Cream Sandwich ve son olarak Nougat isimlerini kullanmıştı.  

OREO hakkında Dünyanın en çok sevilen bisküvisi OREO, 100’ün üzerinde ülkede bulunuyor. 21. Yüzyılın en iyi satan bisküvisi OREO’nun yıllık küresel cirosu 2 milyar Amerikan Doları. OREO’nun ‘Çevir, tat, batır’ ritüeli dünyada pek çok kültürde benimsenmiş bir imza haline gelmiştir. 

OREO’nun Facebook üzerinde 200 ülkeyi temsil eden ve birçok farklı dili konuşan 40 milyondan fazla takipçisi vardır. OREO, Facebook’ta dünyada ilk 5 marka sayfası içerisinde yer almaktadır. OREO, 100’üncü yaşını 6 Mart 2012 yılında kutladı. Daha fazla bilgi için ww.OREO.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  

Mondelēz International Hakkında 
Mondelēz International , Inc. (NASDAQ: MDLZ) 2016 yılı cirosu 26 milyar Amerikan Dolarının üzerinde olan dünyanın en iyi atıştırmalık ürünler şirketidir. 

165 ülkede daha çok neşeli, lezzetli anlar yaratan Mondelēz International, bisküvi, çikolata, sakız, şeker ve toz içeceklerde bir dünya lideri olup, bisküvide OREO ve belVita, çikolatada Cadbury Dairy Milk ve Milka, sakızda Trident gibi küresel güçlü markalara sahiptir. 

Mondelēz International, Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 ve Dow Jones Sustainability Index’in bir üyesi olmaktan gurur duyar. Daha fazla bilgi için www.mondelezinternational.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

-

 
Top