Bosch Ev Aletleri’nin sunduğu 554 litrelik geniş hacimli NoFrostKombi buzdolabı,VitaFreshpro tazelik sistemiyle ile 3 kat uzun tazelik sunarken Home Connect özelliğiyle uzaktan, hatta ev dışından kontrol imkânı sağlıyor. 

Böylece gıdalar en iyi şekilde koruma altına alınıyor. BoschNoFrost Kombi buzdolabı KGN56HB40N, 554 litre geniş iç hacmi ve VitaFreshpro tazelik sistemi ile çok daha fazla saklama kapasitesi sunarken yiyeceklerin üç kata kadar daha uzun süre taze kalmalarını sağlıyor. 

A+++ enerji sınıfı buzdolabının içinde ve dışında bulunansensörler sürekli olarak sıcaklık ölçümü yapıyor ve dalgalanmaları en aza indirip tazeliği çok daha uzun süre garantiliyor. 

Siyah ve şık bir dış yüzeye sahip KGN56HB40N,optimum konumlara yerleştirilmiş LED yan aydınlatmalara sahip. Meyve ve sebze çekmecesini aydınlatan LED spot aydınlatmalarla birlikte buzdolabında çok daha aydınlık bir iç ortam sağlanıyor. 

Home Connect özelliğiyle uzaktan güvenli kontrol Home Connect özelliği sayesinde BoschNoFrost Kombi buzdolabı KGN56HB40N, yiyecekler için ideal depolama alanları, ideal sıcaklık dereceleri ile ilgili bilgileri, taze tutma önerilerini ve birçok kontrol özelliği cep telefonu ve tabletlere sunuyor. 

Bunun için akıllı telefona ya da tableteIOS ya da Android uygulama marketlerinden Home Connect uygulamasını indirmek, uygulamayı internete bağlanabilenKGN56HB40N ile eşleştirmek yeterli. 

KGN56HB40N’deki Home Connect özelliğiyle, özenerek satın alınan yiyecekleri akıllıca ve doğru şekilde saklamak mümkün oluyor. 

Bu özellikle iç ortam sıcaklığı değişimi, tatil modu-ecomod değişimi, derin dondurucu sıcaklık ayarı, süper soğutma fonksiyonunu devreye alma gibi birden çok işlemi uzaktan, internete bağlanabilen her yerden yapılabiliyor. 

Bu teknoloji, buzdolabının kapısı açık kaldığında veya içindeki sıcaklık derecesi gerekenden fazla yükseldiğinde akıllı cihazlardaki uygulama üzerinden kullanıcıyı uyarıyor. 

Böylece yiyecekler bozulmadan önce önlem almak mümkün oluyor. Yaşama konfor, şıklık ve tazelik sunan KGN56HB40N,5.252 yerine 4.599 TL’lik kampanya fiyatıyla sunuluyor.

-

 
Top