Üçüncü taraf web tarayıcısı Surfy , giderek artan bir kullanıma sahip olurken temalardan genel performansa kadar ciddi bir değişiklik yapıldı. 

Parmak İzi Tarayıcısı Desteklenmeye Başlandı Surfy tarayıcısı artık Android'de parmak izi tarayıcılarını destekliyor. 

Üstelik bu özellik ile kullanıcıların tarayıcıyı kilitlemesi ve tarayıcı oturumlarını kaydetmesini sağlıyor. Telefonun kilidini açmak için parolayı veya parmak izi tarayıcısını kullanarak bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz. 

Surfy Browser'ın Android sürümünde diğer yenilikler ise şöyle; Tarayıcıyı şifre veya parmak izi ile kilitleyin veya oturumu kilitlenebilir bir parolayla kaydedin. Renkleri değiştirin veya en sevdiğiniz fotoğrafınızı arka plan olarak ayarlayın. Konuşma metni içeren sayfaları dinleyin. Kaydırılabilir sekmeler ile sekmeleri. 

Veri kullanımını % 20'ye kadar düşürebilen mobil optimizasyon Başlangıçta özel gezinme Özel tarama Özelleştirilebilir arka plan görüntüsü ile temalı panoramik arayüz Birden fazla arama sağlayıcı: Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo ve Baidu Aranabilir geçmiş Geçmişe sahip çerezleri ve önbelleği temizle. 

Bireysel sekmeler için masaüstü veya okuma modu ayarlama Sayfaları E-posta ile paylaşma SMS, Facebook, Twitter, LinkedIn Gece teması Sekmeleri ve uygulama çubuğu renklerini özelleştirme(veteknoloji) Sayfaları Launch Pad'e takma

-

 
Top