Efsane engebeli arazide yarış oyunu Hill Climb Racing’in yenisi Hill Climb Racing 2, çok yakında Android için çıkış yapacak. 

Dünya genelinde 500 milyondan fazla indirmeye ulaşan yarış oyununun ikincisinde daha kaliteli grafikler, oynanış tarafında geliştirilmiş fizik motoru ve yeni yollarla karşılaşacağız. Android ve iOS platformunda en çok oynanan yarış oyunu Hill Climb Racing’in ikincisi nihayet çıkış yapıyor. 

Yine her iki platform için de ücretsiz olarak indirilmeye açılacak arazi yarışı oyunu için yayınlanan yeni tanıtım videosundan grafik kalitesinin bir üst seviyeye taşındığını rahatlıkla görüyoruz. 

Oynanış yönünde dikkat çeken nokta ise; daha zorlu geçeceğe benzeyen çok oyunculu yarışlar. Sürprizlerle dolu inişli çıkışlı yollarda nefes kesen yarışlara dahil edeceğe benzeyen Hill Climb Racing 2 oyununda karakter özelleştirme ve araç parçalarını yenileme devam ediyor. 

Heyecanla beklediğimiz yarış oyununun Android platformuna çıkış tarihi 28 Kasım. iOS platformuna da Aralık ayında geleceği söyleniyor. O zamana kadar oyunun ilk sürümünü indirip oynayabilirsiniz.tamindir

-

 
Top