Yazın bitmesi ile TV’de yeni sezon dönemi de başladı. Yeni dizilerin, dizilerin yeni sezonlarının, başlayan liglerin keyfini maksimumda yaşamak isteyen herkese Vestel, mükemmel görüntü kalitesine sahip, inceliği ve şık tasarımı ile öne çıkan televizyonlar sunuyor. 

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, yeni sezonda tüketicilerin televizyon izleme keyfine keyif katıyor. Vestel’in gerçek birer 4K panele sahip, yüksek görüntü kaliteleri ile fark yaratan 55UB9690 ve 55UA8990 televizyonları bu deneyime yeni bir boyut getiriyor. 

Vestel’in dört çekirdek işlemciye sahip 55UA8990 ve 55UB9690 Android TV’lerinde dünyanın lider online dizi, fim ve içerik sağlayıcısı Netflix uygulaması hazır şekilde bulunuyor. 

Bunun dışında kablosuz olarak HDMI verilerinin aktaramını sağlayan Google Cast desteği ile YouTube, Google Play Store, Google Play Games gibi uygulamalar da televizyonların birer parçası. 

Android işletim sistemine sahip bu televizyonlar ile Play Store’dan birçok oyunu indirip, dev ekranda oynamak mümkün. Vestel televizyonlar şık tasarımlarıyla da fark yaratıyor. 8mm’lik ultra ince Vestel 55UB9690 görüntü kalitesinden ödün vermeden televizyon izlemeyi ayrı bir keyif haline getiriyor. 

Tüketiciler Vestel 55UA8990 ve 55UB9690 televizyonlara kendilerine en yakın Vestel Satış Noktaları’nda ulaşabilirler.donanimgunlugu

-

 
Top