Apple'ın yeni amiral gemi modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde yer alan 3D Touch özelliği, kullanıcılar tarafından oldukça sevildi. 

Ekrana uygulanan basınç ile çalışan bu özelliğin bir benzeri ise Instagram ile beraber Android platformuna da geliyor. Instagram, 3D Touch Özelliğini Android için Yayınlıyor! 

 Instagram için yayınlanacak olan son güncelleme ile beraber Android kullanıcıları da 3D Touch benzeri bir özelliği telefonlarında kullanabilecekler. Sadece Instagram uygulamasının içerisinde kullanabileceğiniz bu özellik ile uygulamayı kullanmak çok daha kolay bir hale gelecek. Instagram için yayınlanacak olan bu yeni güncelleme ile beraber görüntülemek istediğiniz fotoğrafı açmak zorunda değilsiniz. 

Göz atmak istediğiniz herhangi bir fotoğrafa basılı tuttuğunuz taktirde karşınıza çıkacak olan ufak bir ekran ile beraber size fotoğraf gösterilecek. Böylece hızlı bir şekilde fotoğrafları incelemeye devam edebileceksiniz. Instagram 7.13.0 sürümü ile beraber sunulacak olan bu özellik dağıtılmaya başlandığını da son olarak söyleyelim.shiftdelete

-

 
Top