Bilgisayar ve bilgisayar parçaları üretiminin yanı sıra tablet piyasasına da giriş yapan Dell firmasının yeni tablet modeli ortaya çıktı. 

Akıllı telefon ve tablet piyasası gün geçtikçe kızışıyor ve rekabet artmaya devam ediyor.Köklü geçmişlere sahip bilgisayar üreticileri , piyasadan silinmemek için farklı alanlara yönelmeye başladılar bile.Dell’de bu kervanda yer alıyor.

Tablet üretimine başlayan Dell firması , bu yarışta ben de varım diyor. 2015 yılına da hızlı bir giriş yapan Dell , Dell Venue 10 7000 tableti ile karşımıza çıktı.Bu yeni tablet , mobil fuar etkinliğinde “Best of Innovation Honoree” ödülünü alan Venue 8 7000 modeli ile hemen hemen aynı tasarıma sahip. 

Bu yeni tabletin özelliklerine şöyle bir göz atacak olursak; 10.5 inç 2560*1600 piksel çözünürlükte OLED ekran Intel Atom Z3580 işlemci ve Android 5.0 lollipop ön yüklü olarak gelecek cihazın fiyatı 499 dolar olarak belirlendi.

İsteğe göre klavyeli almak isteyen kullanıcılar ise 629 dolar ücret ödeyecek.Cihazın Mayıs ayında ABD ,Kanada ve Çin’de satışa sunulması bekleniyor.technosfer

-

 
Top