Super Evil Megacorp’un yapımcılığında sevilen iOS oyunu Vainglory, Android cihazlar için kapalı betaya hazırlanıyor. MOBA tarzı bir oyun olan Vainglory Android kullanıcılarını kapalı betaya davet ediyor. 

MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) tarzı bir oyun olan Vainglory, Gerçek Zamanlı Strateji türüne gerek kamera açıları gerekse oynanış dinamikleri ile türünün güzel örneklerinden biri. RTS türünün yanı sıra karakter geliştirme özellikleri ile RPG türünden de izler taşıdığı için iOS kullanıcılarının beğenisini kazanmıştı. 

MOBA tarzı mobil platrforma geçtiğinde Veinglory’de kendine iOS tabanında yer açtı. iOS platformda son derece başarılı bir ivme tutturan Veinglory, MOBA severler tarafından en çok sevilen oyunlar listesine girmeyi de başardı. iOS üzerinde tamamen ücretsiz oynanan Veinglory şimdi de Android kullanıcıları heyecanlandırmaya hazırlanıyor. 

 Vainglory, hızlı tempolu ve 20 dakika süren maçlarla Android kullanıcıların karşına çıkacak. Ancak öncelikle güçlü cihazlarda bir kapalı beta testi aşaması uygulanacak Samsung Galaxy ve Google Nexus aileleri kapalı betaya katılabilecekler. Kapalı betaya katılmak adına doldurmanız gereken form için sizi şuradan alalım.(tamindir)

-

 
Top