Eğer Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonunuzu bir masaüstü bilgisayar gibi kullanmak istiyorsanız Andromium adlı bu proje oldukça hoşunuza gidecek. 

Günümüzde mobil cihazların işlem güçleri oldukça arttı ve bu cihazlar karışık uygulamaları, yüksek grafik kalitesine sahip oyunları rahatça çalıştırabilir hale geldi. Hatta 4K Ultra HD videoları oynatabilen akıllı telefonlar da karşımıza çıkmaya başladı. 

Hal böyleyken Android telefonlarımız evimizdeki eski bilgisayarlarımızdan daha yüksek performans sunar hale geldi. İşin kötü yanı mobil cihazlarımız bu kadar yetenekliyken onları bir bilgisayar gibi kullanamıyoruz. Fakat Andromium adlı bu masa ünitesi Android cihazınızı minik bir bilgisayara dönüştürüyor. Andromium Kullanarak Android Telefonunuzu Bilgisayar Gibi Kullanabilirsiniz! 

Andromium temel olarak üzerine Android telefonunuzu yerleştirdiğinizde sahip olduğu HDMI çıkışı ile üzerindeki görüntüyü televizyon veya monitörünüze aktarıyor. Bunun yanında Andromium üzerindeki USB girişlerini kullanarak klavye ve farenizi bağlayabiliyorsunuz. 

Andromium'un kendi arayüzü klasik Android arayüzünü biraz değiştirerek bir bilgisayar arayüzüne dönüştürüyor ve kolay bir kullanım sunuyor. Andromium Kullanarak Android Telefonunuzu Bilgisayar Gibi Kullanabilirsiniz! Andromiumaracılığıyla oyun kontrolcülerini de bağlayarak Android cihazınızdaki oyunları büyük ekran televizyonunuzda oynayabilmektesiniz. 

Android uygulamalarını çalıştırabilir, yazışmalarınızı klavye aracılığıyla yapabilir, fare ile çizim ve modelleme işleriyle uğraşabilirsiniz. Eğer seyahatlare sıkça çıkıyorsanız veya herhangi bir bilgisayar sahibi değilseniz Andromium yanınızda taşıyabileceğiniz eşsiz bir araç olacak. 

Andromium üzerinde telefonunuzu şarj etmeniz için bir şarj girişii de barındırıyor. Bu sayede hem telefonunuzu bilgisayara dönüştürebilir, hem de kesintisiz güç sağlayabilirsiniz. Andromium'un seri üretime geçmesi için şu an Kickstarter üzerinden bağış toplanmakta. Projenin Kickstarter sayfasına bu bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz:(TAMİNDİR) 

-

 
Top