Adobe'un Photoshop, Lightroom, Illustator ve diğer ürünlerini kullanarak çalışmalarınızı bulut ortamında yönetmeye yarayan projesi Creative Cloud, mobil ortamda iOS'tan sonra Android'e de adımını attı. 

Ücretsiz deneme sürümünün yanında aylık üyelik gerektiren Creative Cloud, Adobe çalışmalarınızı saklamak ve yönetmek için deneme sürümünde 2GB'lık depolama alanı sunuyor. PDS ve AI dosyalarına kadar mobil ortamda görüntüleme desteği sunan Creative Cloud ile Adobe çalışmalarınızı artık mobil ortamda görüntüleyebilir, dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. 

 Uygulama henüz bir ön sürüm olarak piyasaya sürüldüğü için Creative Cloud'un tüm özelliklerini henüz kullanamıyor. Adobe'e göre uygulama düzenli olarak güncellemelerle bu durumu aşacak ve bünyesine tüm Cloud özelliklerini ekleyecek. 

Uygulamayı deneyen kullanıcılar şimdiden arayüzden ve kullanılabilirlikten memnun durumdalar hatta uygulamanın bir ön sürüme göre gayet stabil çalıştığını söylüyorlar. Uygulama içinde dosyalarını yükleme işlemleri kusursuz çalışıyor ve kendi dosya arayıcıyla projelerinizi yönetmek çok kolay. 

Adobe son zamanlarda mobil ortama desteğini esirgemiyor, özellikle Android için büyük projelere imza atıyor. Kullanıcılar arasında söylenen tek noksan Adobe'un Android uygulamalarının güncel tutulmaması. 

Ancak Creative Cloud ile birlikte bu sorunun düzeltileceği, hemen hemen tüm uygulamarın hem masaüstü hem mobil kullanımınız için güncelleceği tahmin ediliyor. iOS'ta son derece stabil giden uygulama Android'te de kullanıcılarına aynı hizmeti vermeye hazırlanıyor. 

Adobe Creative Cloud'u mobil cihazlarınızda kullanmak isterseniz sitemiz üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz; özellikle medya projeleriyle uğraşan fotoğraf ve video düzenleyicilerin yanından ayırmaması gereken bir uygulama olarak Creative Cloud artık Android'e de destek veriyor:(tamindir)

-

 
Top