Son bir aydır sık sık gündeme gelen yeni LG Watch modelleri sonunda resmi olarak tanıtıldı. 

LG Watch Sport ve LG Watch Style adını taşıyan bu yeni akıllı saatler, Google’ın Android Wear 2.0 işletim sistemini kullanan ilk cihazlar olacak. 

Bu yeni akıllı saatler LG markası altında piyasaya sürülecek olsa da Google’ın akıllı saat alanındaki ilk denemesi olarak görülüyorlar. Çünkü Google sadece işletim sistemini vermekle kalmayıp, akıllı saatlerin tasarımında da doğrudan rol oynadı. 

 Google’ın akıllı saat alanındaki ilk denemesi için LG’yi tercih etmesi pek de sürpriz olmadı. Çünkü iki şirket daha önce birçok projede birlikte çalışmıştı. 

Nexus tablet ve akıllı telefonları için LG’ye güvenen Google, bu kez de akıllı saat konusunda Güney Koreli teknoloji devi ile birlikte çalıştı. 

Saatlere gelecek olursak, LG Watch Sport ve Style, 10 Şubat’ta satışa çıkacak. Sport modeli 380 dolara, Style modeli ise 270 dolara satılacak. 

Sport modeli titanyum ve koyu mavi renk seçenekleri ile satışa çıkarken; Style modelini almak isteyenler titanyum, gümüş ve gül altın renkleri arasında tercih yapabilecekler. 

 İki model arasında daha iyi olan Sport modeli; 480 x 480 piksel çözünürlükte 1.38 inç OLED ekran, 768 MB RAM, 4 GB depolama alanı ve 430mAh bataryaya sahip. Daha küçük ve ucuz olan Style ise 360 x 360 piksel çözünürlükte 1.2-inç OLED ekran, 512 MB RAM, 4GB depolama alanı ve 240mAh bataryaya sahip.cnnturk

-

 
Top