Samsung tarafınca üretilmiş olan yeni tablet Galaxy Tab A kullanıcıların beğenisine sunuldu! 

Şuana dek bir çok tablet çıkmasına rağmen neredeyse hiçbir tablette S Pen yer almazken Samsung bir gelişmeye daha imza atmayı unutmadı. 

Samsung tarafınca yapılan son tanıtım ile beraber Galaxy Tab A modeli hakkında teknik detaylar tanıtılırken cihaz oldukça fazla ilgi gördü. Özellikle S Pen ile gelmesi kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. 

Daha önce gelen bir çok sızıntı habere rağmen doğruluğu bilinmediğinden akıllarda hep bir soru işareti kalmıştı. Samsung’un tanıtımı sonrası tüm soru işaretleri tek tek cevabını almış oldu.  

Galaxy Tab A Özellikleri 
Galaxy Tab A için dikkat çeken özelliklerin başında S Pen yer almakta. Kutuyu açtığınızda S Pen ile gelecek olan Galaxy Tab A 10.1 inç büyüklüğünde ve Full HD ekranı ile beraber görüntü kalitesini oldukça yüksek tutuyor. 

Bunun yanı sıra Samsung’un kendi üretmiş olduğu Exynos 7870 işlemci ile beraber gelen Galaxy Tab A 3 GB Ram ile destekleniyor. 

Depolama olarak 32 GB hafıza ile gelen tablet kullanıcıların yinede sıkıntı çekmemesi adına microSD kart desteğini beraberinde getiriyor. 

Galaxy Tab A için kameralardan bahsedecek olursak Arka kamera 8MP ve ön kamera 2 MP olarak gelmekte. Düşük olmasına rağmen kamerası iyi performanslı çekimler yapabiliyor. 

S Pen’den sonra en dikkat çeken özellik ise 7.300 mAh bir batarya ile gelmesi. Bu şekilde tam 14 saat kesintisiz oynamaya rağmen batarya bitmiyor. 

Kutudan çıktığı anda Android 6.0 Marshmallow ile gelen tabletin fiyatı ise tam 440 dolar etiket ile gelmekte.cepkolik

-

 
Top