Google, Android kullanıcıları için internet tarayıcısı Chrome’un yeni güncellemesini yayınladı ve güncelleme ile bir çok önemli yenilik geldi. 

Google, Chrome 53’ü bir kaç hafta önce bilgisayar versiyonunu yayınlamıştı bununla beraber gelen özelliklere Android kullanıcıları da kavuştu. 

Uygulama da sadece arka planda geliştirmeler getirmedi aynı zamanda önemli bir özelliğin desteğini getirdi. Neler Geldi? 

Güncelleme ile beraber artık PaymentRequest API ile beraber Android Pay desteği geldi. Servis üzerinden kredi kartı ile online alışverişler daha kolay ve güvenli hale geldi. 

PaymentRequest API sayesinde internet üzerinden ödeme yapmak fatura, gönderim ya da ödeyici bilgileri olmadan kolay hale geldi. Basit olarak bilgisayarda ya da telefonda Chrome kullananlar tek bir tıklama ile alışveriş yapmam mümkün. 

Tek Yenilik Bu Değil Chrome’a gelen güncelleme ile beraber bir çok performans güncellemesi de yapıldı. Güncelleme şu anda Android kullanıcıları için indirilebilir durumda iOS cihazlara ise güncellemenin ne zaman geleceği belli değil.

-

 
Top