Asus, dün gerçekleştirdiği basın lansmanı ile yeni Zenfone 4, Zenfone 4 Pro, Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4 Selfie Pro, Zenfone 4 Max ve Zenfone 4 Max Pro model akıllı telefonlarının duyurusunu gerçekleştirdi. 

Zenfone 4 serisinde oldukça fazla modele yer vererek, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre en uygun cihazı seçebilmesine imkan tanıyan Asus'un yeni akıllı telefonları kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çıkıyor. 

Kullanıcıların güncellemelere verdiği önemin farkında olan Asus, lansman sırasında Zenfone 4 ve Zenfone 3 kullanıcılarına müjdeli haberi verdi.

Zenfone 3 ve Zenfone 4 için Android O müjdesi! 
Zenfone 4 serisinde yer alan tüm akıllı telefonların, en kısa süre içerisinde Android O sürümü ile buluşturulacağını belirten Asus, geçtiğimiz yıl duyurusunu gerçekleştirdiği Zenfone 3 serisini de bu gruba dahil ediyor. 

Android O ile birlikte ZenUI 4.0 kullanıcı arayüzüne geçiş yapacak olan Asus, yeni kullanıcı arayüzünün sade bir yapıda olmasına rağmen bir önceki sürümü göre oldukça sezgisel ve modern olduğunu belirtilirken, maalesef kullanıcıların uzun bir süre beklemesi gerekecek. 

Zira, Android O güncellemesinin Zenfone modelleri ile buluşması için en yakın tarih olarak 2018 yılının ikinci yarısı işaret ediliyor.shiftdelete

-

 
Top