ürkiye’nin ilk ön-ödemeli kart firması ininal, iPhone ve Android için yayınladığı ininal cüzdanuygulaması ile alışveriş deneyimini zenginleştiriyor. 

Uygulamayla ininal hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açabiliyor ve açtıkları hesaba satın aldıkları ininal kartlarını ekleyerek kartlarının harcama limitini 5 bin TL’ye çıkartabiliyor.

Kartlar bir kere eklendikten sonra kart bakiyesi ve karta ait hesap hareketleri detaylıca görüntülenebiliyor; özet ekranından bakiye ve hesap hareketi özetleri uygulamaya tekrar giriş yapmadan izlenebiliyor. İninal cüzdan, ininal kartın indirimleri ve kampanyalarından haberdar olmayı da sağlıyor.

İninal cüzdan uygulamasından daha önceden ininal kartı olmayan kişiler de faydalanabiliyor. Kullanıcılar, 5 bine yakın satış noktasından ininal kart satın alınabiliyor ve 10 bine yakın dolum noktasından para yükleyip hemen kullanmaya başlayabiliyor. 

İninal kart, alışverişlerinde banka kullanmak istemeyenler, internetten alışverişlerinde kart bilgilerini vermek istemeyenler, bankalardan hizmet alamayanlar ve bankaların hizmetlerini pahalı bulanlar için güvenli ve ekonomik bir seçenek sunuyor. Kaynak:log.com.tr

-

 
Top