roid'in bir sonraki sürümü Android 6.0 Marshmallow'un ismini geçtiğimiz hafta öğrenmiştik. 

Daha iyi bellek yönetimi, daha basit uygulama izinleri ve yeni pil tasarrufu teknikleriyle gelen Android Marshmallow, arka planda da birçok geliştirme yapıyor. 

Android Marshmallow'un final sürümünün yakında Google'ın Nexus cihazlarına gelmesi bekleniyor. Bu sırada Google'ın üçüncü parti Android ortaklarından Samsung'un hangi cihazlarının güncelleme alacağı da bir kaynak tarafından "doğrulandı". 

SlashGear'a göre Samsung'un Android Marshmallow'a güncelleyeceği ilk cihazlar, şunlar olacak: Galaxy Note 5 Galaxy Note 4 Galaxy Note 4 Duos Galaxy Note Edge Galaxy S6 Edge+ Galaxy S6 Edge Galaxy S6 Galaxy S6 Duos Galaxy Alpha Galaxy Tab A 

Telefonunuz listede yoksa hemen üzülmeyin çünkü site, ileride listeye yeni cihazların da eklenebileceğini söylüyor. Güncellemenin bu cihazlara ne zaman gelebileceğine dair herhangi bir bilgiyse şimdilik verilmiyor

Geliştirdiği akıllı telefonları ile piyasada kendisine yer edinmeyi başaran LG, son zamanlarda G serisi ile büyük bir sükse yapmış durumda. G3 modeliyle satışlarda başarılı bir grafik çizen firma, şimdilerde G4 ile anılmakta. 

Ancak bugün gelen yeni bilgiler, özellikle yeni Android güncellemesini dört gözle bekleyen kullanıcıları ilgilendiriyor. Geçtiğimiz gün adı Marshmallow olarak lanse edilen Android 6.0'ın LG'nin hangi telefonlarına uğrayacağı açıklandı. 

Marshmallow güncellemesini alacak olan LG marka telefonlar şu şekilde; G4 G Flex 2 G Pad 10.1 G3 (kesinleşmedi - ihtimal dahilinde) G Flex (kesinleşmedi - ihtimal dahilinde) Bu modellerin yanı sıra G2'nin Android 6.0 sürümüne yükselmeyeceği de belli oldu. Ne yazık ki LG G2 sahipleri yeni Android sürümüne geçemeyecekler. 

Fakat G3 ve G Flex modelleri için de firma henüz net bir şekilde kararını vermiş değil. Cihazların yeni Android sürümüne terfi edeceği ihtimaller dahilinde değerlendiriliyor. .(hürriyet-milliyet)

-

 
Top