Eğer Android cihazınız açıldıktan bir süre sonra donuyorsa ve problem uygulama kaynaklıysa sizin için daha kolay bir çözüm yolu mevcut. 

Bu yöntem Android cihazınızı güvenli modda başlatmak. Eğer Android 4.1 veya üst versiyonlarına sahip bir akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız şu adımları izleyin: Cihazınız açıkken güç tuşuna bir süre basılı tutun ve güç seçenekleri penceresinin karşınıza gelmesini bekleyin. 

 Güç seçenekleri penceresi açılınca "Kapat" tuşunun üzerinde parmağınızı bir süre basılı tutun: Android Telefon Açılırken Donuyorsa Yapmanız Gerekenler Açılan yeni ileti kutusunda "Tamam" seçeneğini seçin ve telefonunuzu güvenli modda başlatın: 

Android Telefon Açılırken Donuyorsa Yapmanız Gerekenler Eğer Android 4.0 ve Android 4.0'dan daha eski bir Android sürümünü kullanan bir tablet veya telefona sahipseniz aşağıdaki adımları izleyin: Cihazınızı tamamen kapatın Telefon veya tabletiniz kapalıyken güç tuşuna basılı tutun 

Açılış ekrana logosu karşınıza geldiğinde açılış süreci bitene kadar parmaklarınızı ses yükseltme ve ses azaltma tuşlarında aynı anda basılı tutun Bu işlemler sonucunda telefonunuz veya tabletiniz güvenli modda açılacaktır. Güvenli modda cihazın kendisiyle birlikte gelmeyen, sonradan yüklenen uygulamalar devre dışı bırakılacaktır. Bu sayede Android cihazınızın donmasına sebep olan uygulamaları kapatmış oluyorsunuz. 

Güvenli mod içerisinde bu uygulamaları bularak kaldırabilirsiniz. Android cihazınızı güvenli modda başlatarak herhangi bir uygulamanın Android cihazınızın çalışmasını aksatıp aksatmadığını, cihazını yavaşlatıp yavaşlatmadığını da öğrenebilirsiniz(tamindir)

-

 
Top