Microsoft, yeni bir Android uygulaması yayınladı. Bu uygulama sayesinde bilgisayarınız üzerinden yaptığınız PowerPoint sunumlarını kontrol edebiliyorsunuz. 

Bluetooth kullanarak bilgisayarımıza bağlanan bu uygulama sayesinde, sunumlarımızda ki bir çok özelliği uygulama, sunumlarımızı kontrol etmemizi sağlıyor. Örneğin sayfa geçme, slaytı başlat ve slaytı durdur, gömülü video ve ses dosyalarını kontrol et, sunum dakikasını ayarla gibi özellikler sunum üzerinden kontrol edebildiğimiz özellikler arasında. 

Office Remote adında ki uygulama aynı zamanda Excel ve Word ile birlikte de çalışıyor. Excel ve Word dosyalarını düzenli bir şekilde yansıtmamızı sağlayan uygulama sunumlarımızda dinleyicilerimiz önünde sıkıntı çıkma olasılığını en aza indiriyor. Uygulama Excel dosyalarını kontrol ederken, yakınlaştırma, sayfa değiştirme, sayfa üzerinde hareket etme gibi özellikleri kullanmamızı sağlıyor. 

Aynı şekilde de Word’de de benzer özellikleri kullanmamızı sağlayan uygulama sayesinde, Word dosyasına eklediğiniz yorumlara ve başlıklara hızlı geçiş sağlanıyor. Office Remote önceden sadece Windows Phone 8 için uygundu, şu an ise Android platformundan da indirilebilir durumda.webtekno

-

 
Top