Tayvanlı donanım üreticisi Acer perşembe günü ABD’nin New York şehrinde düzenlediği etkinlikte yeni Windows, Android ve Chrome OS ürünlerini tanıttı. 

Acer her bir ürün için ayrı ayrı etkinlikler düzenlemek yerine tek bir büyük etkinlikte birçok ürününün tanıtımını gerçekleştirmiş oldu. 2015 yılı içinde satışa sunulacak olan bu tabletlerin arasında Chromebook dizüstü bilgisayar, yeni Android tabletler, projektör ve monitör bulunuyor.  

Acer Iconia One 8 B1-820 
 Iconia One 8 B1-820 tüm gün kullanım için 8,5 saate kadar pil ömrü sunuyor. Ek olarak, geliştirilmiş kullanıcı arayüzü gerçekçi ışıklandırma ve gölgelerle daha hassas ve renkli bir tasarıma sahipken, bilinen görsel öğeler yine de korunuyor. Geliştirilmiş bir bildirim sistemi mesajların ne zaman ve nasıl alınacağını kontrol etmek için yeni yönemler sağlıyor. 

Yeni Iconia One 8 bir 3MP ön kamera ve 5MP arka kamera barındırıyor; arka kamera ayrıca 88 derecelik geniş açılar yakalayarak fotoğraflara daha fazla kişi ve ortamın dahil edilmesini destekliyor. Göz yorgunluğunun minimuma indirilmesine yardımcı olması için, tabletin Okuma Modu tablet ekranından salınan mavi ışık miktarının azaltılması amacıyla hızlı bir yöntem sağlıyor ve gözler için faydalı. 

Etkinleştirilmesi hızlı ve kolay; Hızlı Ayarlara erişim için 2 parmakla ekran üst kısmından aşağı doğru çekiliyor; Okuma Moduna girmek için kitap simgesine dokunuluyor. Ayrıca tablette EZ Note, EZ WakeUp, EZ Snap, EZ Gadget, Sistem Doktoru gibi özel uygulamalar da yüklü olarak geliyor. Acer Iconia One 8 (B1-820) Nisan ayında 179 avro başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.  

Acer Iconia Tab 10 
 Sınıf ortamları düşünülerek tasarlanan Android 5.0 yüklü Acer Iconia Tab 10, dayanıklı ve konforlu tasarımının yanı sıra 10 inç full HD Gorilla Glass 4 ekran ve parmak izi önleyici kaplama gibi özellikler öğrenmeyi mobil ve yeniden keyifli bir hale getirecek. 

Acer, Google Eğitim ekosistemine katılmak için Google ile birlikte çalışarak sınıflara erişilebilir teknoloji ve daha zengin kaynaklar getiriyor. Acer Iconia Tab 10, 5 saate kadar pil ömrü sunarak öğrencilerin gün boyunca birçok derste kullanabilmesini sağlıyor. Intel Atom dört çekirdekli bir işlemci ile donatılan Iconia Tab 10 briçok sekme ve uygulamayla çoklu görevleri yerine getirebiliyor. 

Yeni tablet 2GB DDR3 RAM ve 16GB, 32GB veya 64GB dahili belleğe sahip. Tablet USB 2.0, NFC ve Bluetooth 4.0 aracılığıyla video paylaşımı için diğer cihazlara bağlanabiliyor. SD kart okuyucusu dosyalara erişim ve aktarım için 64GB’a kadar hafıza kartlarını destekliyor.  

Acer Chromebook 11 CB3-531 
Acer, sektörün ilk 15.6 inç ekranlı Chromebook’u Acer Chromebook 15 serisinin lansmanından sonra, bugün bu seriyi yalnızca 199.99 dolarlık bütçe dostu bir fiyata sahip yeni bir model olan Acer CB3-531 ile genişletti. 

Yeni Acer Chromebook 15, 11,5 saatlik pil ömrüyle, sektördeki 15 inç Chromebook segmentinde en uzun süreye sahip. Acer Chromebook 15 CB3-531 geniş 15.6 inç LED-arkadan aydınlatmalı TFT LCD ekranıyla müşterilerine video, uygulama ve sekmelerinden daha fazla keyif almaları için fazlasıyla verimlilik sunuyor. 

Ayrıca, yeni Chromebook?un ekranı daha az göz ve zihin yorgunluğu için yansıyan ışık miktarını minimuma indirmek amacıyla Acer ComfyView parlama önleyici özelliklere sahip. HD 1366×768 çözünürlük müşterilerin içeriklerin keyfini konforlu bir şekilde çıkarmalarını garanti ediyor. 

Yukarı bakan iki tam boy hoparlör daha yüksek ses seviyesi ve olağanüstü ses netliği sağlıyor. Ayrıca, dahili web kamerası daha net fotoğraflar ve daha parlak görüntülü konuşma deneyimi için Yüksek Dinamik Aralıklı görüntülemeyi destekliyor. 

Yeni Acer Chromebook 15 CB3-531 modelleri 11,5 saate kadar ekstra uzun pil ömrü sağlayarak müşterilerin işte veya okulda verimlilik veya eğlence için cihazlarını tüm gün boyunca kullanabilmelerine izin veriyor. Acer Chromebook 15 hassas bir deneyim için Intel Celeron çift çekirdekli işlemci N2830 ve Intel HD grafiklerden faydalanıyor. 

16GB eMMC depolama hızlı kaydetme ve verilere erişim sağlıyor. Acer Chromebook 15 CB3-531 kullanıcıların, ister video izlesinler, ister internette gezinsinler ya da ister e-postalarını takip etsinler, bağlantıda kalmalarını sağlıyor. Chromebook önceki nesillerden üç kata kadar daha hızlı olan MIMO 2x2Wifi 802.11ac kablosuz bağlanabilirlik barındırıyor.  

Acer Aspire Switch 10 ve 11 
Acer Switch 10, 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar serisini öğrenciler, aileler ve mobil bilgi işlem için gerekli olan hafif bir cihaz isteyen herkes için şık ve esnek bir tasarıma sahip, Intel Atom dört çekirdekli işlemcili iki yeni 10.1 inç model ile genişletti. 

Acer ayrıca, Switch 11 serisini yeni bir menteşe tasarımı, gelişmiş ergonomi ve daha fazla işlem gücü barındıran yeni bir 11.6 inç model ile yenileyeceğini duyurdu. Switch 10 ve Switch 11 dizüstü bilgisayarlar ücretsiz Windows 10 yükseltmesi için Acer desteğine sahip. 

İnce, hafif ve dayanıklı yeni Aspire Switch 10 E (SW3-013) ve Switch 10 (SW5-015) sınıfa veya işe götürmeniz veya seyahatlerinizde kullanmanız için üretilmiş. Eksiksiz bir Microsoft Windows 8.1 tabanlı dizüstü bilgisayar ve tablet, mandalsız yerleştirme ve dört mod arasında kolay geçiş için manyetik ve çıkarılabilir tasarıma sahip esnek bir cihazda bir araya getirilmiş. 

Bunların arasında içerik oluşturma ve diğer verimlilik uygulamaları için dizüstü bilgisayar; internette gezinme, film izleme, tablet oyunları oynama ve not alma için pad; küçük toplantılarda sunum yapma, arkadaşlarla paylaşma ve görüntülü konuşma iletişimi için ekran ve uçak veya trende seyahat ederken film izleme ve dar alanlarda maksimum ölçüde yararlanma için çadır modları mevcut. 

 Switch 10 E (SW3-013) modlar arasında son derece kolay geçiş için kılavuz tasarımlı ikinci nesil bir Acer Snap Hinge özelliğine sahip. 5 dereceye kadar yükseltilebilen bir klavye yuvası ve düşük bir ağırlık merkezi, daha kolay ve daha konforlu bir yazı deneyimi sağlıyor. 

Güçlü bir 30Wh pil ile donatılan Switch 10 E, tek şarj ile kıtalararası bir uçuşta çalışmak için veya okulda ve evde tüm gün boyunca yeterli 12 saate kadar pil ömrü sunuyor. Müşterilerin kendilerine özgü tercih ve stillerine uygun olması için, yeni Switch 10 E göz alıcı altı farklı renkte temin edilebiliyor. 

Üst kapağındaki ve altındaki sofistike bir desen dokusu çiziklerin önlenmesine yardımcı olurken, aynı zamanda şık bir görünüm ve daha kolay taşıma için daha iyi kavrama özelliği sağlıyor. Bu model müşterilere daha fazla esneklik sunmak için iki 2MP kamera (ön ve arka) barındırıyor. HD 1280 x 800 çözünürlüğe sahip ekranı net ve canlı görseller sunuyor ve 10 parmak çoklu dokunmatik özelliğine sahip. 

Ekrandan salınan mavi ışığı azaltarak göz yorgunluğunu azaltmak için Acer BlueLightShield içeren Acer VisionCare, ve daha iyi görünürlük sağlamak adına güneş ışığı altında ekran çıkışını optimize eden Acer LumiFlex özelliklerini barındırıyor. Belirli yapılandırmalarda, Acer Switch Lock klavye yuvasının kaybolması veya çalınması durumunda değerli verilerin korunması için dahili HDD koruması sağlıyor. 

 Son derece ince ve hafif olan Switch 10 E, tablet modunda yalnızca 262 x 180 x 10.95 milimetre boyutlarında ve yalnızca 630 gram ağırlığında. Opsiyonel bir sabit sürücüyle beraberindeki klavyeye takıldığında ise, 262 x 180 x 25.75 milimetre boyutlarında ve 1.28 kilogram ağırlığında oluyor.teknoblog

-

 
Top