Mobil oyun konusunda oldukça başarılı işler ortaya koyan Gameloft'un en başarılı serilerinden olan Modern Combat serisinin son oyunu, geçtiğimiz günlerde iTunes'da iOS işletim sistemli cihazlar için ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuştu. 

Bu gelişmeyi de buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Bu seferki güzel haber ise Android kullanıcılarına. Modern Combat 5: Blackout Android İçinde Ücretsiz! İlk olarak iTunes'da ücretsiz olarak indirilmeye sunulan oyun iOS cihazların ardından Android cihazlar içinde ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. 

Önceden yaklaşık olarak 8,5 TL olan oyunu Google Play Store üzerinden artık ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyunu Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek içinse buraya tıklayabilirsiniz. 

Windows Phone Market'te Hala Ücretli iOS'in ardından Android platformu içinde ücretsiz olarak indirilmeye sunulan oyun maalesef Windows Phone kullanıcıları için hala ücretli. Eğer bir Windows Phone kullanıcısıysanız ve Modern Combat 5 oynamak istiyorsanız 8,99 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek.shiftdelete


-

 
Top