İnternetinizin bulunduğu her ortamda Skype kullanıcıları ile mesajlaşabilir, aynı zamanda da konuşabilirsiniz. Telefon faturanıza herhangi bir ücret yansımadan sevdiklerinizle yada Skype kullanıcıları ile görüşme yapabilirsiniz. 

Android işletim sistemleri için çıkartılan Skype uygulaması hayatımızda önemli bir yere sahip. İnternetinizin bulunduğu her ortamda Skype kullanıcıları ile mesajlaşabilir, aynı zamanda da konuşabilirsiniz. 

Telefon faturanıza herhangi bir ücret yansımadan sevdiklerinizle yada Skype kullanıcıları ile görüşme yapabilirsiniz. Skype Uygulamasını Telefonuma Nasıl Yüklerim? Skype uygulamasını Google Play 'den rahatlıkla indirebilirsiniz. İndirmiş olduğunuz "Apk" dosyasını akıllı telefonunuza kurmanız yeterli olucaktır. 

Skype Uygulamasına Nasıl Üye Olunur ? 
Skype uygulamasını telefonumuza indirip kurduktan sonra karşımıza kullanıcı adı ve şifre kısmı geliyor. İlk olarak hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturma adımlarını tamamladıktan sonra artık sizde Skype üyesi olarak diğer Skype kullanıcılarına erişebilecek, görüşme sağlayabileceksiniz.sabah

-

 
Top